32. Febrember 2018 - kl 24:63 - 25:00

Boomerne sætter
ny standard

DU INVITERES HERMED TIL SEMINAR OM GENERATION BOOMERS HOS KONSTELLATION & REPUBLICA

Generationen der ikke nøjes

I takt med den nye generationen af ældre bliver der gjort op med aldersfacismen og sat nye standarder for det at blive ældre, og generation Babyboomers er banerfører. Generationen er født mellem 1945-60 og kendetegnes som en købestærk målgruppe, der sidder på 65% af den samlede formue. I takt med den samfundsmæssige udvikling, vil de komme til at fylde mere og mere, ikke blot i samfundet generelt men også som forbrugere, da de ikke er blege for bruge deres penge nu og på sig selv.

Sådan kommer du i lommen på Babyboomers

Generationens særpræg afspejler sig i deres valg af forbrug lige fra medier, fødevarer og ferieform til hvordan de vælger at indrette deres liv i et større perspektiv. Flere producenter har allerede fokus på denne generation og udvikler produkter og services som tilgodeser deres behov.

Tiltræk nye kunder ved at tappe ind i Generation Babyboomers

Vi har gennem det sidste år foretaget dybdegående interviews med generationens medlemmer og gravet dybt for at forstå hvad der tricker dem. Disse indsigter samt en række skarpe casestudies, vil vi gerne dele med jer – Vi håber I har lyst til at deltage.

Program

13.30 - 13.40
Velkommen, CEO